Рішення колегії від 26.11.2013 № 10/40 "Про стан виконання Держкомтелерадіо України актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики"
опубліковано 03 грудня 2013 року о 10:19

 

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

26 листопада 2013 р. м. Київ № 10/40

 

 

Про стан виконання

Держкомтелерадіо України

актів і доручень Президента України

та Кабінету Міністрів України з питань

реалізації державної кадрової політики

 

Заслухавши інформацію Мураховського А.Л., першого заступника Голови Держкомтелерадіо України колегія відзначає, що завдання, визначені актами і дорученнями Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики, Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в цілому виконуються належним чином, вживаються відповідні заходи щодо удосконалення цієї роботи.

Кадрова робота в Держкомтелерадіо України спрямовується на забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби з питань управління персоналом, задоволення потреб в кваліфікованих кадрах на посадах державних службовців і керівників підвідомчих підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо України.

Водночас колегія зазначає, що робота щодо здійснення контролю за дотриманням в Держкомтелерадіо України чинного законодавства з питань кадрової роботи та державної служби, підвищення рівня професійної компетентності персоналу, формування дієвого кадрового резерву та професійного зростання працівників має бути одним із першочергових завдань керівників усіх рівнів як апарату, так і підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо України.

Виходячи з викладеного, колегія

УХВАЛИЛА:

1. Інформацію про стан виконання Держкомтелоерадіо України актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики взяти до відома.

Стан кадрової роботи в Держкомтелерадіо України визнати задовільним.

2. Заступникам Голови Держкомтелерадіо України, керівникам самостійних структурних підрозділів апарату і підприємств, установ та організацій сфери управління Держкомтелерадіо України вжити дієвих заходів щодо підвищення рівня виконавської дисципліни, посилення персональної відповідальності за підготовку документів, визначених наказами, листами Держкомтелерадіо України та дорученнями керівництва Держкомтелерадіо України. До 16 грудня 2013 року проаналізувати стан виконавської дисципліни, забезпечити усунення недоліків та їх недопущення у подальшій роботі.

3. Першому заступнику Голови Держкомтелерадіо України Мураховському А.Л. забезпечувати організацію підвищення рівня професійної компетентності персоналу та сприяти направленню на навчання в Національній академії державного управління при Президентові України, Укртелерадіопресінституті, інших вищих навчальних закладах працівників апарату, підприємств, установ та організацій сфери управління Держкомтелерадіо України.

4. Ректорові Укртелерадіопресінституту Правденку С.М. спільно з відділом кадрової роботи та державної служби (Трижичинський І.М.) під час підготовки проекту Навчального плану підвищення кваліфікації працівників засобів масової інформації в Укртелерадіопресінституті на 2014-2015 навчальний рік передбачити підвищення кваліфікації керівників та працівників кадрових підрозділів підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо України, з питань кадрової роботи.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Голову Держкомтелерадіо України.

 

 

Голова колегії /підпис/ О.В. Курдінович

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux