Рішення колегії Держкомтелерадіо від 20 грудня 2016 року № 9/35 "Про Державну програму інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 - 2020 роки"
опубліковано 22 грудня 2016 року о 10:40

Tryzub

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

20 грудня 2016 р. м. Київ № 9/35

 

Про Державну програму інформування

громадськості з питань євроатлантичної

інтеграції України на 2017 – 2020 роки

 

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про Державну програму інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 – 2020 роки колегія зазначає, що Держкомтелерадіо відповідно до урядового доручення здійснено заходи для внесення на розгляд Уряду проекту Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 – 2020 роки (далі – проект Програми) та відповідного Указу Президента України.

У проекті Програми враховано попередній досвід виконання Державної програми інформування громадськості з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2004 – 2007 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 грудня 2003 року № 1433, та Державної цільової програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2008 – 2010 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28 травня 2008 року № 502.

До підготовки проекту Програми були залучені провідні експерти та інституції НАТО, громадські організації, діяльність яких пов’язана з євроатлантичною інтеграцією.

В проекті Програми визначено мету та шляхи її досягнення, комунікаційні цілі, цільові аудиторії. Особливу увагу приділено координаційному механізму реалізації Програми для ефективної взаємодії центральних і місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів та широкого залучення неурядових організацій, наукових установ, засобів масової інформації зі структурами НАТО в Україні та іншими міжнародними організаціями.

Проект Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 – 2020 роки разом з відповідним проектом Указу Президента Держкомтелерадіо внесено на розгляд Кабінету Міністрів України.

Враховуючи вищезазначене, колегія

УХВАЛИЛА:

 

1. Взяти до відома інформацію про проект Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 – 2020 роки.

2. Управлінню розвитку інформаційної сфери та європейської інтеграції (Радзієвський І.А.), управлінню телебачення і радіомовлення (Ободович О.О.), управлінню видавничої справи і преси (Кононенко О.А.) після підписання Указу Президента України «Про Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 – 2020 роки» забезпечити:

підготовку та прийняття Річного плану заходів з реалізації Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 – 2020 роки на 2017 рік;

проведення моніторингу виконання Програми;

підготовку інформаційно-аналітичних матеріалів та пропозицій в залежності від показників моніторингу для подальшого інформування Уряду та Президента України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо Червака Б.О.

 

Голова колегії О.І. Наливайко

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux