Держкомтелерадіо вживає заходи щодо безперервного мовлення державних ТРК під час їх реорганізації
опубліковано 23 жовтня 2015 року о 12:22

 

pult

Держкомтелерадіо видано накази щодо забезпечення безперервного мовлення державних телерадіоорганізацій, що належать до сфери управління відомства, та виконання ними бюджетної програми виробництва та трансляції телерадіопрограм для державних потреб в період їх реорганізації.

Зокрема, для безумовного виконання контрактів на виробництво і трансляцію теле- та радіопрограм для державних потреб голови комісій з реорганізації державних ТРК повинні укласти з відповідними відокремленими структурними підрозділами Національної телекомпанії України угоди на виготовлення телерадіопрограм. А генеральний директор НТКУ до переоформлення в порядку правонаступництва ліцензій на мовлення суб’єктів господарювання, що реорганізуються, має укласти договори з державними ТРК-ліцензіатами на мовлення.

За іншим наказом Держкомтелерадіо голови комісій з реорганізації державних ТРК мають оперативно вирішувати господарські питання, які виникають на стадії припинення юридичних осіб. Відповідно до наказу вони мають укласти з відокремленими структурними підрозділами Національної телекомпанії України (користувачами) договори позички речей (майна, у тому числі нерухомого), які закріплені за державними телерадіоорганізаціями на праві оперативного управління, та передати за укладеними договорами тільки ті речі, які необхідні для виробництва телерадіопрограм для державних потреб.

Держкомтелерадіо вимагає, щоб у відповідних договорах було встановлено обов’язок користувачів підтримувати передані речі у належному стані та використовувати їх за призначенням або відповідно до мети, визначеної у договорі позички. Також у цих договорах має бути закріплено умови спільного користування тих речей, які одночасно необхідні для ведення господарської діяльності державним телерадіоорганізаціям і відокремленим структурним підрозділам НТКУ.

З повними текстами наказів можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=124462&cat_id=94566

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=124432&cat_id=94566

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux