Віднині формування переліку видань програми "Українська книга" відбуватиметься в режимі он-лайн
опубліковано 16 березня 2015 року о 12:03

У зв’язку із збільшенням обсягів фінансування програми «Українська книга» у 2015 році та додатковим виділенням на її реалізацію з Державного бюджету 34, 5 млн. грн. Держкомтелерадіо збирає експертну раду, яка опрацює пропозиції видавців та запропонує до програми книжкові проекти.

Засідання експертної ради відбудеться об 11.00 17 березня ц.р. в прес-центрі Держкомтелерадіо (вул. Хрещатик, 26). Обговорення транслюватиметься в режимі он-лайн на сайті Укрінформу http://www.ukrinform.ua/ukr/news/2032628 .

 

Акредитація ЗМІ за телефоном 278-83-52, або за е-mail pr@comin.gov.ua

«Програма «Українська книга» дуже часто критикувалася громадськістю за кулуарність і закритість при формуванні переліку видань, передбачених до випуску за бюджетні кошти, - говорить перший заступник Голови Держкомтелерадіо Богдан Червак. – Відтепер засідання експертної ради відбуватимуться за участю ЗМІ та громадськості. Більше того, хід обговорення транслюватиметься в режимі он-лайн на сайті Укрінформу, з можливістю повторного перегляду. Ці нововведення стануть обов’язковими для кожного засідання експертної ради з формування переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга», та засідань комітету з конкурсних торгів Держкомтелерадіо.» 

Із списком книжкових проектів, запропонованих видавцями до програми «Українська книга» 2015 року і які розглядатиме експертна рада 17 березня, можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=119215&cat_id=34138

Також повідомляємо, що попередньо із Державного бюджету було виділено на програму «Українська книга» 15, 5 млн. грн. Наказом Держкомтелерадіо від 5 березня 2015 року затверджено Перелік книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2015 рік на суму 15, 5 млн. грн. Перелік видань розміщено на сайті Держкомтелерадіо http://195.78.68.20/teleradio/control/uk/publish/article?art_id=119135&cat_id=34138

За результатами проведення переговорних процедур закупівель Держкомтелерадіо укладе договори з видавничими організаціями про закупівлю послуг з підготовки, виготовлення і розповсюдження (доставки) видань. 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux