Триває прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола
опубліковано 29 липня 2024 року о 15:43


Держкомтелерадіо запрошує авторів оригінальних публіцистичних творів до участі у конкурсі на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

Нагадуємо, що прийом творів завершується 10 серпня 2024 року.

Премія у розмірі 20-ти тисяч гривень присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за пів року до їх висунення на здобуття Премії.

Відповідно до вимог Положення про Премію імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики для участі у конкурсі претендентами подаються:

клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;

примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих медіа/посилання на електронну версію медіа/скановані копії твору/ посилання на інтернет-ресурс, на якому оприлюднено телепередачі та радіопрограми);

копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «На здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики»).

З метою оперативного опрацювання поданих документів та дистанційного ознайомлення членів Комітету з Премії з конкурсними роботами клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word та з підписом у форматі pdf), а також електронні версії творів прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронні адреси svsk@comin.gov.ua.

Телефон для довідок (044) 278 86 96.

З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо у розділі «Діяльність» (рубрика «Премії» – «Премія імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики» – «Нормативно-правові акти»).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux