Сформовано новий склад громадської ради при Держкомтелерадіо
опубліковано 25 жовтня 2021 року о 11:49

Описание: C:\Users\User\Desktop\Лого 300.jpg

21 жовтня відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо. Головою громадської ради обрано Олександра Човгана - голову ради директорів Асоціації «Незалежні регіональні видавці України».

 

Олександр Човган – відомий громадський діяч. Україну він представляє у Раді директорів Всесвітньої газетної асоціації та у Всесвітньому форумі редакторів. Як експерт входить до складу фахівців, які визначають індекс свободи преси Reporters Without Borders, та до складу моніторингових місій зі свободи слова WAN-IFRA, Article 19, Freedom House, Open Society Foundation-London.

До нового складу громадської ради увійшло 15 представників інститутів громадянського суспільства – НСЖУ, профспілки працівників культури Федерації профспілок України, Незалежної асоціації телерадіомовників, ГО «Детектор медіа», Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, Інтернет асоціації України, Української асоціації медіа бізнесу, Асоціації правовласників та постачальників контенту, Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива» та інших.

Загалом для участі в установчих зборах із формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо подали документи 15 осіб. Ініціативна група, перевіривши подані документи на відповідність установленим вимогам, ухвалила рішення допустити всіх кандидатів до установчих зборів. Попередньо ініціативною групою було ухвалено рішення, що кількісний склад громадської ради не повинен перевищувати 18 осіб.

Відповідно до Типового положення про громадську раду, затвердженого урядовою постановою №996, якщо кількість кандидатів до складу громадської ради дорівнює або менше її кількісного складу, визначеного ініціативною групою, рейтингове голосування на установчих зборах або рейтингове електронне голосування не проводиться. У такому разі всі кандидати, документи яких відповідають установленим вимогам, вважаються обраними до складу громадської ради.

Із складом учасників установчих зборів із формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо http://comin.kmu.gov.ua/control/publish/article/main?art_id=180669&cat_id=180668

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux