Розпочато прийом документів для участі у формуванні нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо
опубліковано 01 вересня 2021 року о 15:52

Описание: C:\Users\User\Desktop\ArticleImage_101733.jpg

Ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів із формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо на своєму засіданні 27 серпня ухвалила рішення щодо дати проведення установчих зборів, способу формування складу громадської ради, вимог до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегують до складу громадської ради.

 

За рішенням інціативної групи, проведення установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо заплановано на 10.00 21 жовтня 2021 р. У зв’язку з карантинними обмеженнями формування складу громадської ради відбуватиметься шляхом рейтингового електронного голосування.

Також ініціативна група визначила вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів, яких вони делегуватимуть до складу громадської ради, перелік документів, які необхідно подати кандидатам разом із заявою для участі в електронному голосуванні; строк та порядок подання документів. Щодо кількісного складу громадської ради, то він, за рішенням ініціативної групи, має бути не більше 18 осіб.

Детальніше за посиланням

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=179847&cat_id=79823

 

Нагадаємо, що відповідно до Постанови КМУ №996 від 3 листопада 2010 (зі змінами, внесеними згідно з Постановою КМ №353 від 24.04.2019 р. ) «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» строк повноваження громадської ради при органі виконавчої влади становить два роки з дня затвердження органом виконавчої влади її складу.

Повноваження громадської ради при Держкомтелерадіо закінчилися в квітні 2021 року. Через запроваджені карантинні заходи у зв'язку з пандемією проведення установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо було перенесено.

12 серпня наказом Держкомтелерадіо було затверджено склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для формування нового складу громадської ради при Держкомтелерадіо.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux