Розпочала роботу оновлена комісія з реорганізації ДП УСТФ "Укртелефільм"
опубліковано 04 березня 2016 року о 12:32

Відбулось перше засідання оновленого складу комісії з реорганізації державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм». Засідання проходило у відкритому режимі за участі членів трудового колективу, працівників Держкомтелерадіо та депутатів ВР України.

 

Начальник управління телебачення і радіомовлення Держкомтелерадіо Микола Білоус зазначив, що, враховуючи побажання трудового колективу ДП УСТФ «Укртелефільм», наказом Голови Держкомтелерадіо затверджено новий склад комісії з реорганізації державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм». Відтепер 50% його складу + 1 особа – це представники Держкомтелерадіо та НТКУ, решта – члени трудового колективу УСТФ «Укртелефільм». Текст наказу розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=127492&cat_id=94566

Учасники зібрання дійшли згоди щодо необхідності розпочати виконувати заходи із реорганізації підприємства для подальшого його приєднання до НТКУ. Зокрема, керівництво студії у найкоротший термін має підготувати наказ про проведення інвентаризації активів і зобов’язань ДП УСТФ «Укртелефільм», підготувати та подати на наступне засідання комісії перелік об’єктів права інтелектуальної власності, основних засобів, необоротних матеріальних активів, транспортних засобів, відеотворів, надати дані щодо кредиторської і дебіторської заборгованості та розшифрування інших статей балансу, акти перевірок усіх контролюючих органів, перелік незавершених судових проваджень (справ) підприємства та інш.

Крім того, керівництво ДП УСТФ «Укртелефільм» має підготувати та подати на розгляд комісії письмові вимоги трудового колективу ДП УСТФ «Укртелефільм».

Наступне засідання комісії відбудеться 10.03.2016 о 10 год. в приміщенні ДП УСТФ «Укртелефільм». Протокол засідання комісії розміщено на сайті Держкомтелерадіо http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=127570&cat_id=85714

Нагадаємо, що керівництво НТКУ звернулося до парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики з листом щодо саботажу створення суспільного мовлення керівництвом ДП «Укртелефільм». Під час проведення 25 лютого виїзного засідання Комітету Верховної Ради в приміщенні студії учасники зібрання дійшли згоди змінити склад комісії з реорганізації, щоб розблокувати її роботу і продовжити втілювати в життя реформу створення суспільного мовлення.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux