Робоча поїздка Голови Держкомтелерадіо О. Курдіновича до Кіровограду
опубліковано 12 липня 2011 року о 18:31

12 липня 2011 року Голова Держкомтелерадіо України Олександр Курдінович перебував з робочою поїздкою у Кіровограді. В рамках свого візиту він оглянув виробничі та студійні приміщення Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії, побував на території Кіровоградського обласного радіотелевізійного передавального центру, де розташована частина студійних приміщень та технічні служби КОДТРК.

 

Генеральний директор КОДТРК Вадим Мурований ознайомив гостя з новим студійним блоком, де відбуваються зйомки рейтингових програм КОДТРК –"Ранкова кава", "Погляд", а також інформаційні програми "День за днем", "Ділові новини". О.Курдінович оглянув "ньюзрум", поспілкувався із журналістами і, зокрема, зазначив, що сьогодні він переконався у високій професійній майстерності журналістів, режисерів, операторів Кіровоградської телерадіокомпанії, які випускають в ефір сучасні, професійні телепрограми.

О.Курдінович також взяв участь в урочистому відкритті "Громадського офісу". У приміщенні офісу розташований Інформаційно-ресурсний центр, а також кімнати та обладнання для роботи гуманітарної та громадської рад при обласній державній адміністрації. Голова Держкомтелерадіо наголосив, що саме такі кроки влади, як створення "Громадського офісу", сприяють налагодженню конструктивних, тісних зв’язків з лідерами громадських організацій, а отже розбудові громадянського суспільства.

Голова Комітету познайомився із роботою "гарячої лінії голови ОДА" та відзначив, що цей проект є надзвичайно важливим у спілкуванні влади з громадськістю. «Це своєрідний народний контроль за якістю роботи кожного чиновника», - наголосив він.

О. Курдінович поспілкувався із творчим колективом Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії. Участь у зустрічі також взяли голова облдержадміністрації Сергій Ларін, перший заступник голови обласної ради Олександр Шаталов та начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Євгенія Шустер.

Керівник інформаційного відомства високо оцінив результати роботи обласної телерадіокомпанії за останній рік: "Якісний стрибок КОДТРК можна порівняти із науково-технічним прогресом, який нині відбувається в усьому світі", - зазначив він.

За сумлінну роботу О.Курдінович нагородив Почесною грамотою Держкомтелерадіо генерального директора КОДТРК Вадима Мурованого, відзначивши, що досягнення у роботі обласного телебачення – це, найперше, заслуга його директора, але свій внесок зробили і облдержадміністрація, і беззаперечно, творчий колектив обласної телерадіокомпанії. А відтак, на знак вшанування всього колективу О. Курдінович передав сертифікат на високовартісне цифрове телевізійне обладнання В. Мурованому із побажаннями перевершити власні ж досягнення у сфері телевізійного та радіомовлення в області.

Голова Держкомтелерадіо О.Курдінович дав ексклюзивні інтерв’ю кореспонденту одного із популярних кіровоградських тижневиків "Україна-Центр" та кореспонденту журналу "Форум", відповів на запитання у програмі "Тема дня".

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux