Рішення колегії від 27.05.2014 №3/6 "Про стан виконання Держкомтелерадіо України актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України у сфері державної кадрової політики"
опубліковано 30 травня 2014 року о 10:37

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

27 травня 2014 р. м. Київ № 3/6

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

 

Про стан виконання Держкомтелерадіо

України актів і доручень Президента

України та Кабінету Міністрів України

у сфері державної кадрової політики

 

Заслухавши інформацію першого заступника Голови Держкомтелерадіо України Мураховського А.Л., колегія відзначає, що визначені актами і дорученнями Президента України та Кабінету Міністрів України завдання з питань реалізації державної кадрової політики Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в цілому виконуються, вживаються заходи щодо удосконалення цієї роботи.

Кадрова політика Держкомтелерадіо України спрямовується на забезпечення якісного планування, добору та професійного розвитку персоналу, посилення дієвості кадрового резерву та інших ключових питань кадрового забезпечення державної служби.

Відділом кадрової роботи та державної служби Держкомтелерадіо України в установлені терміни надаються звітні, інформаційні та статистичні матеріали до Національного агентства з питань державної служби України та інших центральних органів виконавчої влади.

Водночас колегія наголошує на тому, що робота щодо формування дієвого кадрового резерву, підвищення кваліфікації, якісного професійного зростання спеціалістів має бути одним із першочергових завдань керівників усіх рівнів як апарату, так і підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо України.

Виходячи з викладеного, колегія

УХВАЛИЛА:

1. Інформацію про стан виконання Держкомтелерадіо України актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України з питань реалізації державної кадрової політики взяти до відома.

Стан кадрової роботи в Держкомтелерадіо України визнати задовільним.

2. Заступникам Голови Держкомтелерадіо України, керівникам самостійних структурних підрозділів апарату, підприємств, установ та організацій сфери управління Держкомтелерадіо України вжити дієвих заходів щодо удосконалення практики формування кадрового резерву та покращення роботи з особами, зарахованими до кадрового резерву на 2014 рік.

3. Першому заступникові Голови Держкомтелерадіо України Мураховському А.Л. вживати заходів та сприяти направленню на навчання в Національній академії державного управління при Президентові України кращих працівників апарату, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо України.

4. Ректорові Укртелерадіопресінституту Правденку С.М. спільно з відділом кадрової роботи та державної служби (Трижичинський І.М.) до 30 вересня 2014 року організувати та провести на базі інституту навчання з новопризначеними керівниками підвідомчих організацій та особами, зарахованими до кадрового резерву на посади керівників підвідомчих організацій шляхом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за професійними програмами та за програмами тематичних семінарів і тренінгів.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо України Мураховського А.Л.

 

Голова колегії О.І. Наливайко

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux