Рішення колегії від 26.11.2013 № 10/42 "Про стан реалізації бюджетної програми "Випуск книжкової продукції за програмою "Українська книга" у 2013 році"
опубліковано 03 грудня 2013 року о 11:20

 

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

26 листопада 2013 р. м. Київ № 10/42

 

 

Про стан реалізації бюджетної

програми «Випуск книжкової

продукції за програмою

«Українська книга» у 2013 році

 

 

Заслухавши інформацію про стан реалізації у 2013 році бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга» (далі – програма «Українська книга»), колегія зазначає, що впродовж року Держкомтелерадіо України організовано роботу з видавництвами та видавничими організаціями з виконання програми «Українська книга».

З метою реалізації програми «Українська книга» відповідно до статті 39 Закону України від 01.06.2010 № 2289-VI «Про здійснення державних закупівель» застосовано процедури закупівель «Послуги щодо друкування, інші (ДК 016:2010 код 18.12.1) (послуги з підготовки, виготовлення і розповсюдження (доставки) видань)» в одного учасника.

За результатами проведення зазначених процедур закупівель з учасниками переговорів, після акцепту пропозицій, з переможцями закупівель укладено 172 договори на випуск книжкової продукції на умовах державного замовлення за програмою «Українська книга».

Держкомтелерадіо України, дотримуючись проголошеного курсу щодо прозорості та відкритості у роботі з формування та реалізації програми, розміщено на офіційному сайті інформацію щодо Переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2013 рік.

Водночас, слід зазначити, що Держкомтелерадіо України вживаються необхідні заходи з метою забезпечення вчасного фінансування випуску в рамках програми «Українська книга» 2013 року низки вже підготовлених до випуску видавництвами та видавничими організаціями видань, серед яких видання, присвячені відзначенню 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка.

Враховуючи необхідність випуску до кінця поточного року видань, присвячених відзначенню зазначеній ювілейній даті від дня народження Великого Кобзаря, Держкомтелерадіо України звернувся до Міністерства фінансів України та Державної казначейської служби України з проханням посприяти у вирішенні порушеного питання та терміново здійснити сплату за платіжними дорученнями, які було вчасно подано до Державної казначейської служби України.

Враховуючи викладене, колегія

УХВАЛИЛА:

 

1.        Інформацію про стан реалізації бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга» у 2013 році взяти до відома.

2.        Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.), фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.) продовжити роботу та забезпечити виконання програми «Українська книга» у 2013 році у повному обсязі.

3.        Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.), фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.), юридичному відділу (Новікова Д.В.) завершити укладання договорів на випуск книжкової продукції на умовах державного замовлення відповідно до чинного законодавства.

4.        Фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.):

тримати на контролі питання вчасного фінансування випуску видань, передбачених до випуску у 2013 році за програмою «Українська книга»;

сприяти першочерговому фінансуванню видань, присвячених відзначенню 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2013 рік.

5.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо України Мураховського А.Л.

 

 

Голова колегії |підпис| О.В. Курдінович

 

 

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux