Рішення колегії Держкомтелерадіо від 24.02.2015 №2/3 "Про проект переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою "Українська книга" на 2015 рік"
опубліковано 26 лютого 2015 року о 12:42

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

24 лютого 2015 р. м. Київ № 2/3

 

 

Про проект переліку

книжкових видань, передбачених

до випуску за програмою

«Українська книга» на 2015 рік

 

Заслухавши інформацію щодо сформованого проекту переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2015 рік (далі – проект переліку видань), запропонованого експертною радою Держкомтелерадіо з формування переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» (далі – експертна рада Держкомтелерадіо), колегія відзначає, що відповідно до Порядку реалізації бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга» та на підставі прийнятих від видавців пропозицій Держкомтелерадіо проведено роботу щодо здійснення попереднього відбору видавничих проектів, запропонованих до випуску за програмою «Українська книга».

Водночас, в ході обговорення проекту переліку видань, колегія наголосила на необхідності внесення до нього змін та доповнень.

Зокрема, колегією запропоновано вилучити з проекту переліку видань збірку романів українського радянського письменника П. Панча «Гомоніла  Україна. На калиновім мості», запропоновану до випуску ДП «ДСВ «Україна» у серії «Бібліотека Шевченківського комітету», а також зменшити тиражі чергових томів повного зібрання творів Михайла Грушевського у 50 томах: Том 10-й. Книга І та Том 22-й з 5 до 2 тис. прим., у зв’язку з необхідністю внесення до проекту переліку видань за рахунок зекономлених коштів творів українських класиків та сучасних авторів (у серії «Бібліотека українського воїна») для їх розповсюдження у зоні АТО.

Враховуючи викладене, та з урахуванням висновків експертної ради Держкомтелерадіо, колегія

УХВАЛИЛА:

 

1.   Схвалити перелік книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2015 рік (далі – перелік видань), що додається, з урахуванням змін, проголосованих членами колегії Держкомтелерадіо.

2.   Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.) подати перелік видань на затвердження в установленому порядку.

3.   Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.) спільно з фінансово-економічним департаментом (Бартош Н.В.) та юридичним відділом (Мировець Т.І.) забезпечити випуск книжкових видань відповідно до затвердженого переліку видань згідно з Порядком реалізації бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга».

4.   Департаменту інформаційної політики (Радзієвський І.А.) розмістити текст схваленого та затвердженого переліку видань на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо.

5.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо Червака Б.О.

 

Голова колегії О.І. Наливайко

 

 

Проект переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2015 рік дивитись тут

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux