Рішення колегії Держкомтелерадіо від 04.04.2017 № 2/2 "Про стан виконання наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури у 2016 році"
опубліковано 07 квітня 2017 року о 12:27

Tryzub

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

04 квітня 2017 р. м. Київ № 2/2

 

Про стан виконання наукових робіт

у сфері засобів масової інформації,

книговидавничої справи та

інформаційно-бібліографічної діяльності,

фінансову підтримку розвитку наукової

інфраструктури у 2016 році

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про стан виконання наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури у 2016 році, колегія зазначає, що у минулому році за бюджетною програмою «Прикладні розробки у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансова підтримка розвитку наукової інфраструктури» виконано чотири теми: Державною науковою установою «Книжкова палата України імені Івана Федорова» дві теми на суму 4 723,9 тис. грн та Державою науковою установою «Енциклопедичне видавництво» дві теми на суму 2 540,3 тис. грн.

Виконання наукових робіт науковими установами у 2016 році забезпечено у повному обсязі відповідно до календарних планів та технічних завдань.

Враховуючи вищезазначене, колегія

УХВАЛИЛА:

 

1. Інформацію про стан виконання наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури у 2016 році взяти до відома.

2. Наукові роботи Державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова» та Державної наукової установи «Енциклопедичне видавництво», що фінансувалися з державного бюджету у 2016 році за бюджетною програмою «Прикладні розробки у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансова підтримка розвитку наукової інфраструктури», визнати виконаними у повному обсязі.

3. Управлінню видавничої справи і преси (Кононенко О.А.) сприяти впровадженню результатів виконаних у 2016 році наукових робіт та розпочати роботу щодо формування тематики прикладних наукових розробок на 2018 рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо Червака Б.О.

 

 

Голова колегії О.І. Наливайко

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux