Обласне радіо-FM Луганської філії НТКУ почало мовити на тимчасово окуповану територію
опубліковано 07 грудня 2015 року о 16:30

За підтримки Держкомтелерадіо Луганська філія НТКУ розширює своє радіомовлення. З 5 грудня 2015 року позивні обласного радіо «Пульс» в FM діапазоні на частоті 105,9 доступне для жителів тимчасово окупованих територій в Первомайську, Кіровську, Слов’яносербську.

Також радіо-FM «Пульс» можна слухати в містах, підконтрольних Україні - Лисичанську, Северодонецьку, Рубіжному, Кремінній. Крім того, на повну потужність включено передавач у Станиці Луганській на частоті 99,5 МГц, тож сигнал радіостанції приймають не тільки в Станично-Луганському районі, а й в окупованому Луганську.

За словами виконавчого директора Філії НТКУ «Луганська регіональна дирекція» Андрія Шаповалова, це важливий крок в інформуванні населення про діяльність української влади, альтернатива пропаганді, яка затьмарює мозок і душі жителів тимчасово окупованих територій.

Головна мета радіо «Пульс» – донести до людей інформацію про події, які відбуваються в регіоні. Щогодини в ефірі звучать новини від радіо «Пульс». Інформаційно насиченими є програми «Прес-огляд», «Цитату дня», «Інтерв'ю», «Спецрепортаж» та інші. Крім того, в рамках спільного проекту в ефірній сітці є «Хроніки Донбасу» від «Громадського радіо» і новини радіо «Свобода», що дозволяє створити детальну інформаційну картину дня області та країни. Також в ефір виходять мистецькі програми «Арткафе» і «Пульс життя», пізнавальна «Навколо світу», дитяча «Олена і друзі».

Як ми повідомляли раніше, Луганське обласне радіо «Пульс» поновило своє мовлення у червні ц.р. на частоті 100,6 МГц у Старобільську, де залишався передавач. А вже сьогодні радіо чують у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному, Кремінній, Новоайдарі, Станиці Луганській і в Луганську. До кінця року буде побудована студія, з якої редакція «Пульсу» планує вийти у прямий ефір.

«Інтерактивні програми і прямий зв'язок зі слухачами та експертами – наш наступний крок, - зазначає виконавчий директор «Луганської регіональної дирекції» Андрій Шаповалов, - Для цього у нас є ресурси, бажання і розуміння подальшого розвитку для пропагування загальнолюдських цінностей і єднання українського суспільства для побудови міцної, правової, демократичної держави Україна».

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux