Новинки від видавництва "Успіх і кар'єра"
опубліковано 20 серпня 2010 року о 14:32

Видавництво «Успіх і кар’єра» презентувало своїм читачам декілька цікавих новинок. Серед них - збірки поезій літературознавця, кандидата філології, співробітника Інституту Літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України Наталії Єржиківської «Ріка біжить за обрій» та художні роботи Вікторії Ярош із серії «Пізнаю Україну».

Поезія в наш надто прагматичний час, товар не ходовий, на ньому не заробиш і не прославишся. – відзначила під час презентації поетичної збірки директор видавництва «Успіх і кар’єра» Алла Ковтун. – Цей жанр – царина тільки тих, хто не може не писати, для кого віршований рядок спосіб пізнання дійсності і себе, спосіб існування. Саме до таких унікумів належить нова книга Наталії Єржиківської

У поезії - філософські мотиви та інтимна, пейзажна лірика. На думку авторки передмови Павліни Дунай, прискіпливий читач матиме нагоду переконатися у виразній корельованості віршів із вимірами буття. Увагу читача, безумовно, приверне образність та своєрідна ритмомелодика як у класичній так і авангардній архітектоніці вірша. До книжки увійшли графічні роботи художника Олега Єржиковського.

Художні роботи Вікторії Ярош із серії «Пізнаю Україну» видавництва відзначена дипломом Держкомтелерадіо, а також премією міжнародного Конкурсу україністики фонду Воляників - Швабінських при Фундації УВУ.

- Але для мене найбільшою відзнакою роботи, безперечно, є оцінка маленьких читачів, їх щира радість, – ділиться враженнями художниця.

Вікторія Ярош спеціалізується в дуже непростому жанрі дитячого малюнка – адже він вимагає не лише майстерності, а й любові та щирості, – малята як ніхто інший відчувають ставлення художника до свого читача. Саме добротою, радістю пізнання, якими авторка щедро ділиться з іншими, дихає кожен малюнок Вікторії Ярош.

Серед її робіт, що так полюбилися дітворі – книги видавництва «Успіх і кар’єра»: «Ой радуйся, земле», «Україна на карті світу», «Дорогами щастя-долі», «Дерево життя», які будуть представлені на стенді видавництва.

Сьогодні книги з психології викликають особливий інтерес у читачів, адже від того, наскільки людина вміє вільно спілкуватися, уникати конфліктів, розуміти інших залежить її особистий та професійний успіх.

20 серпня видавництво «Успіх і кар’єра» порадувало усіх любителів психології презентацією науково - популярного есе практикуючого психолога Мирослави Дядюри «Промовисте мовчання. Невербальні елементи спілкування та впливу».

«Ми навчилися приховувати свій настрій, думки, ­ але наше тіло у більшості випадків обманювати не вміє, розповідає авторка. Як і тіло іншого. Тому воно може стати або другом або зрадником. Отож навчіться слухати його мову.

Книга видавництва «Успіх і карєра» «Промовисте мовчання. Невербальні елементи спілкування та впливу» - не просто науково – популярний екскурс, але й цікава та системна розповідь про сучасні наукові дослідження в галузі психології, технології впливу та захисту від них. Читач дізнається більше про мову тіла, про те, як відрізнити правду від брехні, спостерігаючи за рухами, жестами, мімікою, поведінкою. А також як будувати стосунки враховуючи зони дистанцій та різницю статусів між соціальними групами. То ж поради психолога будуть цінними для кожного читача..

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux