Голова Держкомтелерадіо взяв участь у засіданні комітету з підготовки та проведення Євробаскету-2015
опубліковано 08 лютого 2013 року о 15:17

8 лютого під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулось засідання Координаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, участь у якому взяв Голова Держкомтелерадіо України Олександр Курдінович.

Комітет було створено Указом Президента України 6 лютого цього року з метою забезпечення належної підготовки та проведення Євробаскету-2015. До його складу увійшли члени Уряду, керівники профільних міністерств і відомств, зокрема Держкомтелерадіо України, відповідних парламентських комітетів, голови міських та обласних держадміністрацій приймаючих міст тощо. Комітет опікуватиметься питаннями спорудження спортивних об’єктів, розвитку інфраструктури, необхідної для вдалого проведення Євробаскету-2015.

«Буде напружена і дуже відповідальна робота. Тому кожен на своєму місці, з першого дня, не очікуючи окремих якихось вказівок чи перевірок контрольних, повинен відпрацювати план виконання тієї ділянки роботи, яка буде доручена, і мені особисто доповісти», - сказав Віктор Янукович, звертаючись до учасників Координаційного комітету. Він закликав голів Донецької, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Одеської, Харківської адміністрацій та мерів міст, які прийматимуть матчі чемпіонату, взяти під особисту відповідальність усі питання, що стосуються підготовки до турніру. Також глава держави доручив Кабінету Міністрів вивчити доцільність створення Національного агентства з проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Віктор Янукович зазначив, що Україна вже має позитивний досвід організації масштабних спортивних змагань. Країна успішно прийняла чемпіонат Європи з футболу. «Євробаскет буде для нас черговим іспитом», - сказав Віктор Янукович та запропонував залучити до підготовки фахівців, які забезпечували проведення Євро-2012, а також Федерацію баскетболу України та спортивну громадськість.

Держкомтелерадіо України належить забезпечити широке висвітлення у ЗМІ ходу підготовки та проведення цього престижного спортивного турніру.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux