Держкомтелерадіо оголосив тендер на організацію і проведення двох інформаційних кампаній та всеукраїнського конкурсу
опубліковано 21 вересня 2018 року о 13:01

Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення ще двох кампаній щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України.

 

Також через відкриті торги буде закуплено послугу з організації та проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.

Зокрема, за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ». Очікувана вартість закупівлі – 2 млн. 619 тис. грн. Подання пропозицій - до 06.10. 2018.

Метою другої інформаційної кампанії, виконавця якої буде визначено через відкриті торги, є підвищення рівня поінформованості громадян України з питань європейської інтеграції у частині впровадження підприємницької діяльності, освітніх і наукових преференцій, підтримки розвитку сфери культури. На цю кампанію держава виділяє  4 млн. 120 тис. грн. Подавати пропозиції на участь у тендері можна до 06.10.2018.

На організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції державою буде виділено 261 тис. грн. Свої пропозиції щодо участі у тендерних закупівлях слід подавати до 4 жовтня 2018 року.

Проведення обох кампаній і конкурсу заплановано до кінця 2018 року.  

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.Онлайн та сайті PROZORRO за наступними посиланнями:

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2018-09-20-002488-c

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2018-09-19-001169-a

https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2018-09-20-002483-c

 

Нагадаємо, що розпорядженнями Кабінету Міністрів України затверджено План заходів щодо реалізації Концепції  вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції на 2018 рік  та План заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки. Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» за бюджетною програмою КПКВ 1701390 «Здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері» передбачені видатки у розмірі 20,0 млн. грн.

Держкомтелерадіо як виконавець зазначеної бюджетної програми проводить організаційно-підготовчі заходи із забезпечення державного фінансування Планів заходів відповідно до  постанови КМУ  № 269 «Про порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції в інформаційній сфері».

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux