Держкомтелерадіо нагородив відомчими відзнаками трьох працівниць Донецької філії ПАТ "НСТУ"
опубліковано 27 лютого 2017 року о 16:53

За значний особистий внесок у розбудову інформаційного простору Донецької області, високий професіоналізм та вагомі творчі досягнення Держкомтелерадіо нагородив Почесними грамотами працівниць Донецької філії ПАТ «НСТУ» Євгенію Бірюк, Ганну Железняк та Ріту Карпенко.

 

Вони долучилися до роботи ТРК у найбільш складний час, коли після захоплення Донецької ОДТРК російськими терористами, вона почала своє відновлення в Краматорську. У дуже стислі терміни, у надзвичайно важких умовах було відновлено мовлення українського обласного телебачення. І це допомогло населенню регіону, охопленого бойовими діями, отримувати достовірну, правдиву інформацію про події на Донеччині.

Двадцятитрьохрічна Ріта Карпенко працює в компанії з вересня 2015 року, у творчому об’єднанні інформаційного мовлення відповідає за виробництво телевізійних новин. Під її керівництвом розроблено ефективну структуру підрозділу, налагоджено виробничий процес. Кількість прем’єрних випусків новин збільшилось з одного до трьох на добу. Їхній загальний хронометраж збільшився з 15 до 40 хвилин.

Наймолодша серед нагороджених Ганна Железняк прийшла на канал в 2015 році, тоді їй щойно виповнилося двадцять. Вона відповідає за роботу із соціальними мережами, а також за розвиток телеканалу в «Ютубі». Зараз канал «До ТеБе» входить у п’ятірку лідерів за переглядом серед всіх філій ПАТ «НСТУ».

Вчитель математики за освітою Євгенія Бірюк прийшла працювати на Донецьке телебачення в травні 2016 року. Вона є співавтором та основним виконавцем проекту «Егей, Європо!», в рамках якого було вироблено десятисерійний фільм про подорож шахтаря з м. Родиньске до Польщі та Чехії. Цей проект визнано міжнародною організацією «Інтерньюз» кращим серед інших, що були реалізовані у 2016 році в рамках глобального проекту «Точне відображення Угоди про асоціацію з ЄС в українських медіа». Євгенія є автором сценаріїв та головним режисером тематичних телемарафонів, що виходили в прямому ефірі телеканалу «До ТеБе» до Дня Конституції України, річниці визволення м.Краматорська від терористів та до Дня незалежності України.

Нагадаємо, обласне державне телебачення після евакуації з Донецька та майже річної перерви у роботі, 27 лютого 2015 року відновило мовлення з Краматорська. Згодом Донецька обласна державна телерадіокомпанія стала частиною Національної телекомпанії України, а з січня 2017 року – філією ПАТ «НСТУ». У липні 2016 року відновило мовлення і обласне радіо – «Голос Донбасу».

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux