Держкомтелерадіо консультується з громадськістю щодо плану заходів з підготовки та відзначення 100-річчя видавництва "Дніпро"
опубліковано 25 липня 2018 року о 17:12

Держкомтелерадіо виніс на громадське обговорення проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про утворення Організаційного комітету та затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 100-річчя з дня заснування Державного підприємства «Державне спеціалізоване видавництво художньої літератури «Дніпро» розроблено Держкомтелерадіо.

 

Сучасне видавництво «Дніпро» бере свій початок з травня 1919 року. Саме тоді було засновано Всеукрвидав. Протягом наступних десятиліть воно кілька разів змінювало свою назву: ЛІМ («Література і мистецтво»), Художня література, Держлітвидав України. У 1964 році отримало назву «видавництво художньої літератури «Дніпро», а з 2007 року має свою теперішню назву - державне підприємство «Державне спеціалізоване видавництво художньої літератури «Дніпро». Нині видавництво «Дніпро» є державним підприємством зі 100% державною формою власності.

Проектом пропонується утворити оргкомітет у складі Голови та першого заступника голови Держкомтелерадіо, заступники Міністра культури, Міністра освіти і науки, директорів Музею книги і друкарства, ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова», ДНУ «Енциклопедичне видавництво», представники творчих спілок і громадських організацій. Серед заходів, які пропонується провести у рамках відзначення ювілею - експонування серії виставок з архіву видавництва «Дніпро», проведення конференції, присвяченої висвітленню історії розвитку та діяльності видавництва, а також низки семінарів з актуальних проблем видавничої галузі.

Проект розпорядження для громадського обговорення оприлюднено у підрубриці «Проекти актів Кабінету Міністрів України» рубрики «Законопроектна діяльність» офіційного веб-сайту Держкомтелерадіо http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=148143&cat_id=108852

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=148148&cat_id=108852

Пропозиції та зауваження до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України надсилати за адресою Держкомтелерадіо: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2; e/mailtarasenko@comin.gov.ua

Відповідальна особа – Тарасенко Олексій Вікторович.

Телефони для консультацій: (044) 278-82-05.

Строк проведення консультацій з громадськістю – до 25 серпня 2018 року.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux