14 березня UA: ПЕРШИЙ покаже низку документальних фільмів про добровольців
опубліковано 12 березня 2021 року о 13:42

Описание: C:\Users\User\Desktop\unnamed.jpg

У неділю, 14 березня, до Дня українського добровольця суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже низку тематичних проектів. Це, зокрема, документальні стрічки «Добровольці», «На передовій. Військові начерки»  та «Братство Червоного Хреста».

 

Вони розкажуть справжні історії про подвиги бійців-добровольців на фронті російсько-української війни та лікарів, які рятують життя українських героїв.

Документальна стрічка «Добровольці» транслюватиметься о 20.00. Вона присвячена людям, які стали на захист незалежності України. Автори фільму шукають відповіді на питання, що змусило його героїв добровільно піти на війну, які випробування вони пройшли і як мають намір повертатися до мирного життя після того, як побували в пеклі війни. 

О 22:00 відбудеться показ публіцистичного нарису «На передовій. Військові начерки», знятого на першій лінії фронту. У фільмі докладно показано складові операції військових і спецслужб проти терористичних організацій — так званих «ДНР» і «ЛНР», а також російських найманців та інструкторів. Ексклюзивні зйомки, у тому числі безпосередньо під обстрілом бойовиків, розповіді учасників, свідчення з перших вуст, виняткові деталі та зворушливі емоції.

О 23:10 до уваги глядачів документальна стрічка про військових лікарів «Братство Червоного Хреста». Вона розповідає про військових медиків, які на передовій російсько-української війни воюють за життя бійців. Автори разом із пораненими бійцями пройшли весь шлях від передової до шпиталю, показали, як на фронті проявляється героїзм лікарів та як часто від них залежить кожне окреме життя. Ці історії сплетені з крові, болю, сили й надії, та всі вони — надзвичайно життєствердні.

Переглянути всі ці передачі можна буде 14 березня на суспільному телеканалі та сайті UA: ПЕРШИЙ, а також у мобільному застосунку suspilne.tv

.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux