Волинську ОДТРК визнали соціально відповідальним підприємством
опубліковано 02 серпня 2012 року о 17:06

Волинська обласна державна телерадіокомпанія стала лауреатом Всеукраїнського рейтингу «Соціально відповідальне підприємство». Почесну відзнаку ВОДТРК отримала за інформаційну підтримку благодійних проектів.

Зокрема, великий резонанс у краян викликали різдвяний марафон на телерадіокомпанії «Бог багатий милосердям» і передвеликодня акція «Поспішаймо робити добро», присвячена Дню захисту дітей.

Також телеканал «Нова Волинь» вже вчетверте транслював доброчинний фестиваль «Волинський Благовіст», зібрані на якому кошти спрямовуються на допомогу дітям-сиротам, інвалідам, багатодітним сім’ям.

Радіостанція «Луцьк» двічі організовувала марафони у Міжнародний день білої тростини. Цього дня незрячі ставали ведучими ефіру, самі запрошували гостей, розповідали про свої проблеми, створювали розважальні програми тощо. Окрім того, щотижня в ефірі радіостанції звучить соціальний проект «Стосується кожного». Він повністю присвячений людям з особливими потребами і людям особливої долі.

Про дітей, позбавлених батьківського піклування, ОДТРК зняла фільм «Чужі серед своїх». Ця робота стала лауреатом VII Всеукраїнського та IV Міжнародного фестивалю «Молоде телебачення ім. Вадима Чубасова». Придбання житла дітям-сиротам, спорудження пандусів для інвалідів, встановлення світлофорів і спеціальних звукових сигналів для незрячих людей – це теми, які висвітлювалися в інформаційних випусках телеканалу постійно. Телерадіокомпанія також часто відгукується на прохання волинян і розміщує оголошення про збір коштів на лікування важкохворих дітей.

Нагадаємо, лауреатів рейтингу «Соціально відповідальне підприємство» визначають двома шляхами – здійснюючи моніторинг усіх ЗМІ регіону і опитуючи представників організацій і фондів, що займаються благодійною діяльністю. Організатори цієї акції наголошують, що проект некомерційний, у ньому відсутні будь-які внески учасників. Єдина можливість отримати диплом лауреата – робити реальні добрі справи. Відзнака дає право впродовж календарного року у будь-якій своїй діяльності використовувати знак зареєстрованої марки «Соціально відповідальне підприємство». Водночас, на думку волинських теле- і радіожурналістів, – зобов’язує ще активніше підтримувати людей, які через складні життєві обставини потребують допомоги небайдужих людей.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux