В підвідомчих організаціях Держкомтелерадіо - кадрові зміни
опубліковано 10 квітня 2014 року о 16:34

 

Держкомтелерадіо України звільнив Родіона Мірошника з посади генерального директора Луганської ОДТРК та достроково розірвав з ним контракт.

Відповідний наказ підписав Голова Держкомтелерадіо України Олег Наливайко 9 квітня. Причиною звільнення стали порушення керівником компанії вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та Статуту Луганської ОДТРК. Виконувачем обов'язків гендиректора Луганської ОДТРК призначено першого заступника гендиректора Віталія Гаркушу.

Водночас 10 квітня Держкомтелерадіо оголосив проведення конкурсного відбору на посади генеральних директорів Луганської, Миколаївської та Сумської обласних державних телерадіокомпаній. Конкурс оголошено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 «Про проведення конкурсного відбору керівників державних суб'єктів господарювання».

Претенденти мають особисто подати проекти програми діяльності підвідомчих організацій на середньострокову перспективу, що включають план виробничої діяльності підвідомчої організації; заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників підвідомчої організації, підвищення її конкурентоспроможності; обсяг надходження коштів до бюджетів; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників фінансово-господарської діяльності ОДТРК.

Вказані документи надаються учасниками конкурсу в запечатаних конвертах, які будуть розкриті на закритому засіданні комісії в присутності учасника конкурсу. Конкурс проходитиме в приміщенні Держкомтелерадіо, про дату його проведення буде оголошено додатково.

До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту (за відповідною спеціальністю), займають (займали) посади керівника організації.

До участі в конкурсі не допускаються особи, які визнані в установленому порядку недієздатними, мають судимість, позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений строк, в інших випадках, установлених чинним законодавством.

Прийом документів проводиться протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсного відбору за адресою: вул. Прорізна 2, м. Київ, 01001, відділ кадрової роботи та державної служби, кімн. 801, контактний тел. (044) 278-53-38.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux