У Держкомтелерадіо представники влади і громадськості обговорили виконання плану заходів з інформування щодо НАТО
опубліковано 13 листопада 2017 року о 16:32

У Держкомтелерадіо відбулось друге засідання Міжвідомчої робочої групи з питань виконання плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України.

 

Присутні – представники центральних органів влади і громадськості -обговорили результати проведеної роботи в 1-3 кварталах 2017 року. Перший заступник Голови Держкомтелерадіо Богдан Червак зазначив, що з метою ефективного виконання Концепції Держкомтелерадіо здійснює моніторинг реалізації Плану заходів органами виконавчої влади.

«Головний акцент при реалізації заходів робиться на інформуванні населення про історію створення та нинішню діяльність НАТО, конкретні події у сфері співробітництва України з Північноатлантичним альянсом та перспективу членства України в НАТО, - зазначив Богдан Червак.

Як наголосив перший заступник Голови Держкомтелерадіо в своїй інформаційній діяльності щодо НАТО органи влади спираються на громадські організації, які об’єднують більш активних представників громадянського суспільства. Ілюстрацією до цього меседжу стала розповідь представника громадської організації «Молодіжний центр Атлантичної Ради України» Руслана Мирошниченка про заходи щодо інформування громадськості в Луганській області.

Також учасники засідання ознайомилися з моніторингом публікацій у зарубіжних і вітчизняних ЗМІ з питань євроатлантичної інтеграції, який підготували співробітники Книжкової палати України імені І. Федорова.

Міжвідомча робоча група ухвалила рішення активізувати органам виконавчої влади діяльність на виконання плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України.

Нагадаємо, що 21 лютого 2017 року Указом Президента України № 43 затверджено Концепцію вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки. Головна мета Концепції полягає у підвищенні рівня підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції та рівня довіри до НАТО як до інституції, яка відіграє ключову роль у зміцненні міжнародної безпеки. Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11 травня п.р. № 308 затверджено «План заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017 рік».

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux