ТРК "Львів" до Дня Незалежності України підготувала для глядачів і слухачів нові проекти
опубліковано 20 серпня 2015 року о 16:15

Львів 20.08.

До Дня Незалежності України ТРК «Львів» підготувала для глядачів і слухачів низку приємних телевізійних дарунків. В ефірі з’являться нові програми, до того ж Львівське радіо розширить діапазон свого мовлення на ФМ частоті у Львові. Львівська обласна державна телерадіокомпанія перемогла в конкурсі з розподілу ФM частот на Львів.

Відтак з 23 серпня одна з найстаріших радіостанцій у Львівській області розширить діапазон свого мовлення – на ФМ частоті 103,3 МГц. Львівське радіо можна буде почути не лише в районах області, а й у Львові.

У неділю, напередодні Дня Незалежності України, у прямому ефірі ТРК «Львів» відбудеться трансляція церемонії підняття Державного прапора України. Захід заплановано в межах загальноукраїнського проекту Першого національного каналу. Включення здійснює ТРК «Львів».

У День Незалежності, 24 серпня, ТРК «Львів» о 16:30 год. транслюватиме авторський фільм журналістки ТРК «Львів» Оксани Клим та оператора Віталія Руденка «Незалежність на лінії вогню». Це відеострічка про те, як нині на Сході нашої країни боронять незалежність України тисячі найкращих її громадян. Сила духу українських захисників вражає. Вони кажуть: «Усе буде гаразд! Україну ми не віддамо!» Бійці вже хто рік, а хто й більше перебувають на передовій. «Зі свого боку ми зробимо все, щоб підтримати наших хлопців, підставимо і своє плече, бо ця війна стосується й нас», – кажуть волонтери.

Також у День Незалежності о 18:10 год. ТРК «Львів» транслюватиме відеофільм «Незалежність: український варіант» (автор сценарію – А. Нестеренко, режисер – А. Якимишин). У ньому підкреслено, що незалежність не впала нам з неба і за неї заплачено життям багатьох поколінь, а нині за свободу України проливають кров герої в АТО.

У цей знаковий і святковий для українців день о 18:40 год. ТРК «Львів» продемонструє телевізійну версію історично-музичного перформенсу «Ремінісценції.UA». Це масштабна сценічна постановка і новий проект заслуженої артистки України Ірини Мазур та балету «Життя». Телевізійну версію цієї грандіозної концертної програми створила режисер ТРК «Львів» Леся Рибінська.

Від 21 до 24 серпня також транслюватиметься цикл коротких програм під загальною назвою «Моя Незалежність». Це роздуми політиків, істориків, громадських діячів, учасників АТО, представників національних меншин, інших відомих людей. Усі вони поділяться своїми міркуваннями про значення незалежності для кожного з них.

Також до Дня Незалежності ТРК «Львів» приурочила відкриття у приміщенні телекомпанії фотовиставки литовського фотохудожника Сігітіса Канцевічуса «Всесвіт доброти». Урочисте відкриття і зустріч з автором відбудуться 20 серпня о 15:00 год.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux