Сумська ОДТРК гідно представлена в рейтингу "ТОП-50"
опубліковано 22 лютого 2013 року о 15:19

 

Восьмий рік поспіль фахові експерти Сумщини й читачі обласного тижневика «Панорама» та сайтів визначають Людину року, Топ-50 людей та їхніх корисних справ, Золоту, Спортивну та Зелену десятки.

Цьогоріч аж чотири позиції рейтингу посіли представники Сумської ОДТРК. Генерального директора телерадіокомпанії Ларису Якубенко разом із єпископом Сумським і Охтирським владикою Євлогієм

відзначили за проведення спільної акції СОДТРК і Сумської єпархії УПЦ «До світлого дня – світлі вчинки».

Захід, що вже став традиційним, спрямований на збір коштів для онкохворих дітей. У цьому році зібраної суми вистачило на придбання для обласної дитячої онкогематології річного запасу життєво необхідного концентрату тромбоцитів.

Ще одну позицію рейтингу посів головний редактор радіо «Слобода-FM» Олександр Бабуров. Починаючи з 2007, жоден рік не минає у нього без перемоги або успішної участі у всеукраїнських фестивалях теле- і радіопрограм. Захоплення військовою тематикою принесло визнання і в 2012 році. Передача «Зупинити Гудеріана» отримала Гран-прі на VIII Міжнародному фестивалі телевізійних і радіопрограм. Авторську роботу Олександра Бабурова журі визнало своєчасною і гідною уваги.

Відзначили й журналіста обласного проводового радіо Галину Семенову. У 2012 році її радіопередача «Повернення з паралельного» посіла друге місце в конкурсі «Здоровим бути вигідно!». До слова, участь у змаганні взяли 240 журналістів. Програма сумчанки стала довірливою бесідою між журналістом і трьома молодими людьми, які змогли побороти наркотичну залежність. Це не перша перемога Галини Семенової. Журналістка вже ставала лауреатом Міжнародного телерадіофестивалю «Перемогли разом» і Всеукраїнського конкурсу «Зупинимо туберкульоз в Україні».

Лауреатами номінації «Зелена десятка» стали студентки кафедри журналістики і філології Сумського державного університету Анастасія і Ксенія Середи. Дівчата вже рік працюють ведучими ранкової інформаційно-розважальної програми «На часі: ранок» регіонального телебачення Сумщини. На сестер очікувала приємна несподіванка: за свою програму вони одержали диплом третього ступеню на VII Всеукраїнському і IV Міжнародному фестивалі «Молоде телебачення» ім. В. Чубасова. Анастасія і Ксенія зізнаються, що такого високого результату не очікували, адже в конкурсі брали участь відомі ведучі популярних телеканалів України і навіть зарубіжні журналісти.

Потрапити в традиційний рейтинг «ТОП-50» – приємно і почесно. Тут немає нагород і дипломів, місць і особливих відзнак, тут усі – рівні. Однак побачити своє прізвище в цьому переліку означає отримати визнання своєї роботи.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux