Слід враховувати, що ставлення до НАТО відрізняється в різних регіонах України, - Богдан Червак
опубліковано 12 червня 2020 року о 10:01

Триває другий день онлайн-семінару «Співробітництво Україна – НАТО. Регіональний вимір», який проводить Укртелерадіопресінститут за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Сьогодні для зареєстрованих учасників заходу з доповіддю про невійськову підтримку НАТО процесів реформування в Україні виступить директорка програм Центру інформації та документації НАТО в Україні Світлана Ротаєнко.

Про співпрацю України з НАТО в сфері безпеки розповідатиме національна експертка з гендерних проблем Марія Дмітрієва. Вона, зокрема, зупиниться на Резолюції Ради Безпеки ООН 13-25 в діяльності НАТО і в Україні.

Також учасники семінару отримають поради головного редактора журналу «Бізнес» Володимира Польового щодо регіональних особливостей роботи ЗМІ з темою НАТО. А медіа-експерт Лілія Кавецька поділиться секретами, як спілкуватися з можливим фінансовим донором, складати та презентувати проекти у сфері ЗМІ.

Долучитися до семінару можна за е/адресою

https://us02web.zoom.us/j/87925536251?pwd=UXg0RTFzY1VtQmdaQUdjNFpLRDNzQT09

Нагадаємо, що семінар триватиме три дні ( з 11 по 13 червня) по дві години на день – з 10.00 до 12.15. У програмі семінару – доповіді експертів з питань євроатлантичної інтеграції України, медіа експертів, викладачів Укртелерадіопресінституту, представників Центру інформації та документації НАТО в Україні та громадських організацій.

Участь у заході взяв перший заступник Голови Держкомтелерадіо Богдан Червак, який розповів про державну стратегію курсу на НАТО. Він зокрема зазначив, що в попередні роки метою реалізації програм з питань євроатлантичної інтеграції було підвищення рівня обізнаності громадян України про країни-члени НАТО та переваги членства в Альянсі. Зараз інший акцент – переконати громадян, що членство в Альянсі та досягнення стандартів НАТО потрібні саме Україні. «Ми знаємо, що ставлення до НАТО відрізняється в різних регіонах України, - наголосив Богдан Червак. - Відповідно, слід враховувати особливості кожної області. І без широкого залучення ЗМІ неможливо буде достукатися до сердець українців. Тому дуже важливо, що у семінарі беруть учать регіональні ЗМІ, які мають реальний контакт з читачами.»

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux