Рішення колегії від 28.10.2014 № 6/26 ""Про стан реалізації програми "Українська книга" на 2014 рік"
опубліковано 04 листопада 2014 року о 10:37

 

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

28 жовтня 2014 р. м. Київ № 6/26

 

 

Про стан реалізації програми

«Українська книга» на 2014 рік

 

Заслухавши інформацію про стан реалізації програми «Українська книга» на 2014 рік (далі – Програма), колегія зазначає, що Держкомтелерадіо впродовж поточного року організовано та проведено роботу з метою виконання Програми.

Реалізація Програми здійснюється відповідно до вимог законів України «Про видавничу справу», «Про здійснення державних закупівель» та Порядку реалізації бюджетної програми «Випуск книжкової продукції за програмою «Українська книга».

З метою реалізації Програми та відповідно до частини 1 статті 39 Закону України «Про здійснення державних закупівель» застосовано переговорні процедури закупівлі, а саме «Послуги щодо друкування, інші (послуги з підготовки, виготовлення і розповсюдження (доставки) видань».

Держкомтелерадіо завершує проведення вищезазначених процедур закупівель, в ході яких з учасниками остаточно узгоджено фінансово-економічні показники видань, що увійшли до переліку. За результатами торгів скориговано ціну пропозицій в сторону зменшення, що дозволяє додатково включити до переліку видань на 2014 рік видавничі проекти та внести відповідні зміни до річного плану закупівель Держкомтелерадіо на 2014 рік.

Беручи до уваги те, що поточний рік проголошено в Україні Роком Тараса Шевченка, Держкомтелерадіо вживаються необхідні заходи з метою завершення випуску в рамках програми «Українська книга» 2014 року низки книжкових видань, підготовлених до випуску видавництвами та видавничими організаціями, присвячених відзначенню 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. Зокрема, 10-12 томи Повного зібрання творів Тараса Шевченка у 12 томах, 5-й та 6-й томи Шевченківської енциклопедії, видання збірки творів Тараса Шевченка «Кобзар» іноземними мовами, а також факсимільні видання рукописних збірок творів, альбомів та листів Т.Г. Шевченка.

Враховуючи викладене, колегія

УХВАЛИЛА:

1.                                    Інформацію про стан реалізації програми «Українська книга» на 2014 рік взяти до відома.

2.      Схвалити зміни і доповнення до переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2014 рік (додаються).

3.        Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.), фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.) продовжити роботу та забезпечити виконання програми «Українська книга» на 2014 рік у повному обсязі.

4.        Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.), фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.), юридичному відділу (Мировець Т.І.) забезпечити укладання договорів про закупівлю відповідно до чинного законодавства.

5.        Фінансово-економічному департаменту (Бартош Н.В.):

тримати на контролі питання вчасного фінансування випуску видань, передбачених до випуску у 2014 році за програмою «Українська книга»;

сприяти першочерговому фінансуванню видань, присвячених відзначенню 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2014 рік.

6.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на Голову Держкомтелерадіо Наливайка О.І.

 

 

Голова колегії О.І. Наливайко

 

 

Зміни і доповнення до переліку книжкових видань, передбачених до випуску за програмою «Українська книга» на 2014 рік дивитись тут

 

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux