Рішення колегії від 23.04.2013 №4/15 "Про реорганізацію державних видавництв"
опубліковано 30 квітня 2013 року о 12:15

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

23 квітня 2013 р. м. Київ № 4/15

 

 

Про реорганізацію державних

видавництв

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про реорганізацію державних видавництв, колегія зазначає, що на виконання рішення колегії Держкомтелерадіо України від 1 листопада 2011 року № 12/51 «Про реорганізацію державних видавництв, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо України» та відповідних наказів Держкомтелерадіо України продовжується робота з реорганізації шляхом приєднання державних видавництв «Здоров’я», «Урожай», «Січ», «Маяк», «Таврія», «Основа».

Колегія відзначає, що у 2012 році завершено реорганізацію шляхом приєднання 2 підприємств видавничої сфери, що підпорядковані Держкомтелерадіо України, а саме: Державного підприємства «Інформаційно-аналітичний центр «Донбасінформ» до Державного підприємства «Ордена «Знак Пошани» всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво «Донбас» та Державного підприємства «Спеціалізоване видавництво літератури мовами національних меншин України «Етнос» до Державного підприємства «Всеукраїнське спеціалізоване видавництво «Світ».

Впродовж 2012 року робота комісій з проведення реорганізації видавництв «Урожай» та «Здоров’я» була неефективною, конкретних заходів щодо проведення реорганізації не здійснено, що призупинило процес проведення реорганізації. Робота комісій з проведення реорганізації видавництв «Січ», «Маяк», «Таврія», «Основа» у минулому році також була малоефективною, неоперативно вживалися заходи щодо проведення реорганізації цих підприємств.

Колегія констатує, що проведення реорганізації видавництв «Січ» та «Основа» знаходиться на завершальному етапі, Держкомтелерадіо України затверджено передавальні акти. Робота комісії з проведення реорганізації видавництва «Таврія» ускладнена та фактично призупинена у зв’язку із накладеними арештами на рахунки видавництва та наявністю відповідних судових рішень.

Колегія

УХВАЛИЛА:

 

1. Інформацію про реорганізацію державних видавництв взяти до відома.

2. Вказати Голові комісій з проведення реорганізації державних видавництв «Основа», «Таврія», «Маяк», «Січ» Литвакову А.В. на незадовільний стан проведення реорганізації державних видавництв та необхідність активізувати роботу зазначених комісій.

3. Голові комісій з проведення реорганізації державних видавництв «Основа», «Таврія», «Маяк», «Січ» Литвакову А.В.:

забезпечити складання та подання Держкомтелерадіо України передавального акта видавництва «Маяк» до 01.05.2013;

забезпечити подання Держкомтелерадіо України повідомлення про проведення державної реєстрації припинення державних видавництв «Основа», «Маяк», «Січ» до 22.05.2013;

своєчасно інформувати Держкомтелерадіо України про необхідність надання допомоги та вжиття відповідних заходів реагування в процесі завершення реорганізації державних видавництв.

4. Голові комісій з проведення реорганізації державних видавництв «Урожай», «Здоров’я» Пасічному А.Ф. вжити заходів щодо завершення реорганізації державних видавництв до 01.07.2013.

5. Департаменту видавничої справи і преси (Кононенко О.А.), управлінню внутрішнього аудиту (Степанова Н.В.) забезпечити постійний контроль за станом проведення реорганізації державних видавництв.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо України Мураховського А.Л.

 

 

Голова колегії (підпис) О.В. Курдінович

 

 

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux