Рішення колегії Держкомтелерадіо від 27.03.2018 №2/4 "Про стан виконання наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури у 2017 році"
опубліковано 05 квітня 2018 року о 17:42

Tryzub

 

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ

ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

 

Р І Ш Е Н Н Я К О Л Е Г І Ї

 

27 березня 2018 р. м. Київ 2/4

 

Про стан виконання наукових робіт

у сфері засобів масової інформації,

книговидавничої справи та

інформаційно-бібліографічної діяльності,

фінансову підтримку розвитку наукової

інфраструктури у 2017 році

 

Заслухавши та обговоривши інформацію про стан виконання наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури у 2017 році, колегія зазначає, що у минулому році за бюджетною програмою «Прикладні розробки у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансова підтримка розвитку наукової інфраструктури» виконано три теми: Державною науковою установою «Книжкова палата України імені Івана Федорова» − дві теми на суму 6 759,8 тис. грн та Державою науковою установою «Енциклопедичне видавництво» − одну тему на суму 3 639,7 тис. грн.

Виконання наукових робіт у 2017 році забезпечено в повному обсязі відповідно до календарних планів та технічних завдань.

Враховуючи вищезазначене, колегія

УХВАЛИЛА:

 

1. Інформацію про стан виконання наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури у 2017 році взяти до відома.

2. Наукові роботи Державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова» та Державної наукової установи «Енциклопедичне видавництво», що фінансувалися з державного бюджету у 2017 році за бюджетною програмою «Прикладні розробки у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансова підтримка розвитку наукової інфраструктури», визнати виконаними у повному обсязі.

3. Відділу видавничої справи (Кононенко О.А.) сприяти впровадженню результатів виконаних у 2017 році наукових робіт та розпочати роботу щодо формування тематики прикладних науково-дослідних та дослідно-конструкторських розробок на 2019 рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Голови Держкомтелерадіо Червака Б.О.

 

Голова колегії О.І. Наливайко

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux