Про гала-концерт і нагородження переможців ІІ-го Всеукраїнського (ХІІІ Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж "Змагаймось за нове життя!"
опубліковано 07 березня 2017 року о 12:16

11 березня 2017 року об 11.00 в приміщенні чернівецької філармонії (м. Чернівці, пл. Філармонії, 10) відбудеться гала-концерт і нагородження переможців ІІ-го Всеукраїнського (ХІІІ Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці.

Реєстрація учасників - 11 березня з 10. 00

Контактна особа - Наталія Богомаз (організаційні питання),

тел. 099 063 22 10.

 

Довідково. Всекримський конкурс учнівської та студентської молоді «Змагаймось за нове життя», присвячений Лесі Українці, був започаткований відомою громадською діячкою з Канади п. Марією Фішер - Слиж у 2004 році. Уперше він відбувся одночасно в Сімферополі, Севастополі та Ялті. Тоді в ньому взяло участь декілька десятків дітей. За роки проведення кількісний та якісний рівень змагання зростав, розширювалася географія конкурсу.

Після окупації Криму Росією в 2014 році конкурс відродився на теренах Полтавщини. А вже за два роки, в 2016 році, він відбувся у всеукраїнському масштабі.

Організаторами ІІ Всеукраїнського конкурсу стали культурно-просвітницький Центр художня галерея «Sweetарт - Знання» та Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я майбутнього» за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Багатолітнім головою організаційного комітету конкурсу є заслужена вчителька України, вимушена переселенка з Криму Тетяна Миколаївна Захарова.

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді у чотирьох вікових категоріях за номінаціями: декламація, інсценізація, твір, науково-пошукова робота, малюнок, удіовізуальний твір, вокал. Мова конкурсу –  українська. Декламування мовами народів Криму (кримськотатарська, грецька, болгарська, вірменська, російська тощо) - при наявності заявок.

Конкурс проводиться у три етапи: регіональний, відбірковий та фінальний, під час якого відбудеться нагородження переможців та великий гала-концерт за участю переможців конкурсу.

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux