Підготовка до пісенного конкурсу Євробачення йде в плановому режимі
опубліковано 16 лютого 2017 року о 18:00

Процес підготовки до міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні є контрольованим і йде в плановому режимі. Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Ганна Бичок на брифінгу 16 лютого. Вона додала, що часткові кадрові зміни в команді жодним чином не вплинуть на виконання зобов’язань НСТУ щодо організації та проведення Євробачення-2017 в Україні.

 

На місця менеджерів, які залишили проект, вже знайдено заміну. «Це зайняло у нас близько 72 годин, - повідомив заступник керівника ПАТ НСТУ Павло Грицак. - Пов'язано це з двома причинами: значна підтримка з боку всіх владних структур України та міста Києва. Друга причина - люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Залишили проект люди із івент-команди та комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку».

Оскільки кадрові зміни потребують схвалення з боку Європейської мовної спілки, пропозиції щодо кандидатур на заміщення посад у команді підготовки до Євробачення-2017 направлені на затвердження ЄМС. «Івент-менеджер обраний спільно з містом Києвом, оскільки дуже багато подій навколо Євробачення відбуватиметься в Києві. На посаду комерційного директора пісенного конкурсу кандидатом є людина, яка працювала більше 15 років у Національній телерадіокомпанії України і займалася всіма спонсорськими і маркетинговими проектами, зокрема конкурсом Євробачення-2005 і дитячим пісенним конкурсом Євробачення-2009, Євро-2012 та іншими подіями», - сказав Павло Грицак.

Учасники брифінгу повідомили, що 14 лютого розпочато і успішно триває продаж квитків на Євробачення-2017. Зокрема, за два дні продано 9 384 квитки вартістю від 8 до понад 500 євро. Загалом планується продати майже 70 тисяч квитків на 9 подій конкурсу: фінал, два півфінали, їхні репетиції й генеральні репетиції.

Від 6 лютого також розпочалося бронювання номерів в офіційних готелях Євробачення-2017 для іноземних делегацій. За перший день забронювала номери 21 делегація.

Триває також підготовка до тендерів на закупівлю послуг, необхідних для проведення пісенного конкурсу. Зокрема, зараз збираються пропозиції від компаній, які могли би забезпечити підготовку, встановлення, експлуатацію та демонтаж конструкцій глядацьких трибун. Стартував тендер на послуги із забезпечення відеозйомки та формування телевізійного сигналу, а також з організації та проведення акредитації учасників, членів делегацій, фанів, преси, персоналу та гостей пісенного конкурсу.

Прес-служба Держкомтелерадіо

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux