Перший національний визначив ведучих ДПКЄ-2013
опубліковано 01 жовтня 2013 року о 11:30

 

30 листопада в Києві відбудеться фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013. Концерти проходитимуть на сцені Національного палацу мистецтв «Україна». Телетрансляцію здійснюватиме Перший національний.

Ведучими цього грандіозного міжнародного заходу будуть співачка з надзвичайним вокалом Злата Оґнєвіч і Тімур Мірошниченко.

Талановита співачка Злата Оґневіч декілька разів брала участь у національному відборі Міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, а цього року гідно представила нашу країну на міжнародній сцені. Її неймовірно ніжне й водночас професійне виконання пісні «Gravity» в Мальме (Швеція) принесло виконавиці почесне третє місце.

Тімура Мірошниченка з упевненістю можна назвати обличчям і голосом українського «Євробачення». Адже з 2005 року Тімур коментує Дитячий пісенний конкурс Євробачення, а також є незмінним ведучим національних відборів ДПКЄ і ПКЄ та багато років коментує ПКЄ в ефірі Першого Національного.

До речі, у 2009 році, коли Україна приймала ДПКЄ-2009, ведучим фіналу міжнародного конкурсу був саме Тімур Мірошниченко. Того року його партнеркою по сцені була українська співачка Ані Лорак. Тож у ведучого Першого Національного є шанс увійти в історію «Євробачення» – «записати» на свій рахунок вже другий дитячий конкурс.

З 2005 року коментує всі трансляції Дитячого пісенного конкурсу Євробачення, а з 2006 року – всі трансляції Пісенного конкурсу Євробачення на Першому Національному. Також Тімур є постійним ведучим національних відборів дитячого й дорослого «Євробачення», «Щоденників Євробачення» та інших програм телеканалу.

 

Інформаційно

Дитячий пісенний конкурс Євробачення (Junior Eurovision Song Contest) – щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, що проводиться під егідою Європейської мовної спілки (ЄМС) (European Broadcasting Union) та в якому беруть участь представники країн-членів ЄМС, діти від 10-15 років. Фінал конкурсу, як правило, транслюється у прямому ефірі в усіх країнах Європи, які беруть участь у конкурсі. Україна дебютувала на ДПКЄ у 2006 році. Переможцем ДПКЄ-2012 в Амстердамі стала 10-річна Анастасія Петрик, яка вперше принесла Україні перемогу в цьому конкурсі.

 

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux