На Дніпропетровщині відбувся телемарафон "Єднаємось заради України!"
опубліковано 28 травня 2014 року о 14:23

 

«Єднаємось заради України!» - саме під таким гаслом пройшов день виборів для журналістів Дніпропетровської області.

Завдяки спільним зусиллям керівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації та представників провідних ЗМІ Дніпропетровщини в цей день з успіхом відбувся телевізійний марафон, присвячений виборам керманича України.

Складність даного проекту полягала в тому, що всі події відбувались на базі створеного в облдержадміністрації центру з надходження інформації по перебігу подій в регіоні. Журналісти Дніпропетровського Державного та 9-го телевізійного каналу з успіхом втілили у життя цей складний, як з технічної, так і з журналістської точки зору, проект.Одночасно працювала велика кількість телевізійних майданчиків, а саме: офіційно-інформаційний, гостьовий, мистецький, ток-шоу.

Даний проект із задоволенням було підтримано всіма центральними ЗМІ України, представники яких під час проведення телемарафону знаходились в центрі подій і з перших вуст отримували всю інформацію щодо ходу виборчого процесу на Дніпропетровщині та мали можливість поспілкуватись з великою кількістю гостей, які в цей день знаходились в облдержадміністрації.

Ще однією особливістю даного проекту було те, що він був активно підхоплений молоддю. Молоді активісти Дніпропетровщини підтримували тісний зв'язок з телемарафоном завдяки скап-конференціям, які також відбувались практично з усіма виборчими дільницями області, а також з іншими регіонами України: з Донецькою та Луганської областями, з Західною Україною, з Києвом, з Росією, з країнами Європи та навіть із Шанхаєм.

Телемарафон, присвячений виборам Президента України, розпочався 25 травня 2014 року о 08.00 ранку та закінчився о 23.00 год. проведенням масштабного ток-шоу з залученням великої кількості представників політичних партій. Оперативний огляд подій і відеосюжети для телемарафону забезпечували журналісти Дніпропетровського Державного телеканалу, дніпропетровського 34-го телевізійного каналу, а також представники ЗМІ Криворіжжя, Дніпродзержинська та інших міст області.

Однак, особливий аспект цього телемарафону полягав у тому, що під час його проведення жоден журналіст Дніпропетровщини не вважав себе представником якогось виокремленого телеканалу, адже, за попередньою домовленістю, всі журналісти об’єднались саме заради єднання та процвітання України. Хід проведення телемарафону висвітлювався у прямому ефірі Дніпропетровського державного телеканалу, на веб-сайтах громадського телебачення «Живе телебачення» та дніпропетровського 9-го телевізійного каналу.

 

 

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux