Конкурс "Книгу творять діти" чекає юних авторів
опубліковано 02 квітня 2021 року о 13:36

Описание: C:\Users\User\Desktop\DSC_0239-1024x683.jpg

Цього року започатковано Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Книгу творять діти». Його засновниками стала низка вітчизняних видавництв, серед якихдержавні видавництва, що належать до сфери управління Держкомтелерадіо, ДП «Видавництво «Мистецтво» та Національне видавництво дитячої літератури «Веселка».

 

Конкурс проводиться в рамках І Київського міжнародного книжкового арт фестивалю «Kyiv Book Art Fest» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Українського інституту книги, Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, київської організації Національної спілки письменників України, громадської організації «Розвиток українського народу».

Засновники конкурсу сподіваються, що він сприятиме відкриттю та розвитку юних талантів, популяризації книги та читання українською мовою.

До участі в конкурсі запрошуються діти старшого дошкільного та молодшого шкільного віку (6 – 10 років), які є авторами казкових історій, оповідань та ілюстрацій до них. Один учасник може надіслати не більше однієї конкурсної роботи. Батьки юних талантів мають знати, що надсилаючи твори та ілюстрації на конкурс, учасник тим самим дає згоду на передачу організатору конкурсу майнових та авторських прав на публікацію цих творів та ілюстрацій протягом одного року від дня їх подачі на конкурс.

Роботи на Конкурс можна подавати до 30.05.2021 року включно.

Оцінюватиме конкурсні роботи журі за 12-бальною шкалою, враховуючи оригінальність сюжетної лінії, розкриття теми, самобутність автора та його знання української мови, художнє оформлення. Тематику робіт визначають самі автори.

Загальними є технічні вимоги до подання конкурсних робіт:

- текст надсилається в текстовому редакторі Мicrosoft Offise Word, шрифт Arial, Times New Roman , 12-14 кегль, 1,5 інтервал, обсяг тексту - до 2500 знаків;

- заявка на участь в Конкурсі оформляється згідно шаблону;

- малюнки до робіт приймаються в сканованому вигляді в форматі .jpg, .pdf поліграфічної якості;

- фотографія автора (кольорова розміром 100х150мм, в електронному варіанті - не менше 500 kb, в форматі jpg). Надсилаючи фотографію дитини-автора учасник підтверджує згоду батьків чи опікунів дитини на використання фото для розміщення в змісті книги та на стенді авторів.

Роботи надсилаються на електронну пошту: info@kyiv-baf.com

Нагородження переможців та лауреатів конкурсу відбудеться під час проведення І Київського міжнародного книжкового арт фестивалю «Kyiv Book Art Fest» 27-29.08.2021року.

Контакти оргкомітету: Україна, 04050, Київ, вул. Юрія Іллєнка, 63, 2 поверх.

097 252 23 15, 067 440 11 37, 044 232 90 18

Голова оргкомітету – Надія Поночовна

mail: in@ kyiv-baf.com

https://chl.kiev.ua/

Сторінка виставки на Facebook: http://www.m.facebook.com/KyivBAF

Фото vzp.com.ua

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux