Донецька ОДТРК провела у прямому ефірі восьмигодинний телемарафон
опубліковано 26 серпня 2015 року о 11:45

 

Донецька _24_08

Зранку у понеділок, 24 серпня, в ефірі відновленої у Краматорську Донецької обласної державної телерадіокомпанії розпочався унікальний прямий ефір.

Протягом восьми годин глядачі каналу «До ТеБе» мали змогу спостерігати за восьмигодинним телемарафоном, присвяченим Дню Державного прапору та Дню Незалежності України. До імпровізованої студії та вуличного майданчика каналу протягом святкового дня приходили громадські активісти, вчителі, представники молодіжних організацій та керівники області, серед яких і голова облдержадміністрації Павло Жебрівський.

 

Окрім спілкування з гостями наживо, канал показував оперативні репортажі з міст та районів регіону. Ще до початку телемарафону ведуча каналу Наталка Поколенко привітала Донеччину з центральної краматорської площі наживо і провела перші бліц-інтервью.

«Сьогодні наша компанія має лише дві камери та дві системи для прямоефірного мовлення, отримані від постачальників в борг, - розповідає в.о. генерального директора Віктор Підлісний. - У нас немає обладнаної студії, світла, мікрофонів, мікшерів... Але, на щастя, ми маємо унікальний колектив, який у таких умовах зробив повноцінний восьмигодинний телевізійний марафон з безліччю включень і переходів.»

На прямий ефір за вісім годин завітали понад двадцяти гостей, було показано майже сорок сюжетів про те, як святкують у містах та селах Донеччини. Було лише дві локації: майданчик перед приміщенням компанії, на центральній площі Краматорська, та імпровізована студія, якою було робоче приміщення каналу.

«Все це було відзнято лише однією камерою, бо ми не мали технічних можливостей використовувати більше. Поки в ефірі йшов сюжет, журналіст разом із камерою, мікрофоном та усіма кабелями переходив з приміщення на вулицю», - розкриває екстремальні особливості цьогорічного телемарафону в ефірі Донецької обласної державної телерадіокомпанії її керівник.

Восьмигодинний безперервний ефір телеканал «До ТеБе» провів спільно з Громадським телебаченням Донеччини. Команда Донецької обласної державної телерадіокомпанії у День Незалежності України довела, що будувати нове телебачення можна навіть за відсутності матеріальних та технічних можливостей. Головне – бажання, віра в себе та власну справу. А цього у тих, хто взявся відновити державне мовлення на Донбасі, вистачає.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux