Держкомтелерадіо підтримав соціальний проект з вивчення англійської мови
опубліковано 08 листопада 2016 року о 12:55

Колектив Держкомтелерадіо у повному складі долучився до соціального проекту з вивчення англійської мови "Lingva.Skills"  (www.lingva.ua), започаткованого Асоціацією інноваційної та цифрової освіти. Крім того, перший заступник Держкомтелерадіо Богдан Червак звернувся до НТКУ, її центральних та регіональних дирекцій із проханням підтримати ініціативу та поширити в своїх ефірах інформацію про проект.

 

«Про актуальність цього проекту говорить той факт, що, за даними соціологічних опитувань, 75 відсотків респондентів відзначили необхідність вивчення іноземних мов як одне із важливих вимог сьогодення, - зазначає Богдан Червак. – Водночас не всі можуть похвалитись тим, що їхній рівень знання іноземної мови є достатнім. Цей соціальний проект дає рівні можливості кожному, хто хоче опанувати англійську мову, бо навчання є безкоштовним для всіх верств населення. Переконаний, що ця ініціатива, розпочата в рік, проголошений указом Президента України роком англійської мови в Україні, знайде своє продовження і поширення в подальшому. Українці хочуть і можуть опановувати мови європейських сусідів».

Унікальна інноваційна технологія вивчення англійської мови розроблена командою "Академії навичок" (Skillsacademy.com.ua). За чотири місяці до проекту долучилися майже 2 млн людей, він став найпопулярнішим освітнім проектом в Україні.

Проект Lingva.Skills співпрацює з низкою державних органів влади та обласних адміністрацій, співробітники яких вивчають англійську за методикою Lingva.Skills. Зокрема це Міністерство освіти та науки, Міністерство юстиції, Національний банк, Державна служба зайнятості, Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Державна фіскальна служба, Національна поліція, Комітети Верховної Ради тощо.

Крім того, до вивчення англійської мови долучилися внутрішньо переміщені особи, учасники АТО та члени їхніх сімей, журналісти, вчителі, науковці, студенти.

Навчання у проекті безкоштовне. Для участі в ньому потрібно сформувати колективну заявку від організації та подати дані про всіх бажаючих навчатися. Таким чином, зареєструватися у проекті може колектив будь-якої школи, освітньої чи наукової установи, ЗМІ. Навчатися можна в будь-який час. Зараз на сайті можна пройти рівні  А1 - А2. З нового року будуть доступні рівні В1 и В2. Опрацьовується можливість впровадження вивчення за допомогою проекту інших іноземних мов.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux