ДАК "Укрвидавполіграфія" працює успішно, щороку збільшуючи розмір чистого прибутку
опубліковано 05 червня 2018 року о 17:04

Описание: C:\Users\User\Desktop\prin6.jpg

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко взяв участь у нараді керівників корпоративних підприємств АТ «ДАК «Укрвидавполіграфія», на якій були присутні всі члени правління компанії, голови правлінь та директори 21 корпоративних підприємств, незалежні члени наглядових рад.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перший заступник голови правління АТ «ДАК «Укрвидавполіграфія» Оксана Саєнко зазначила, що за підсумками роботи 2017 року корпоративними підприємствами АТ «ДАК «Укрвидавполіграфія» отримано доходів на суму 265,9 млн. грн.. Загальний розмір чистого прибутку склав 956 тис. грн., що вдвічі більше ніж позаторік. Прибутково спрацювали 16 підприємств Компанії. Корпоративні підприємства сплатили податків на суму 31,2 млн.грн. В системі відсутня заборгованість із виплати заробітної плати.

Голова правління АТ «ДАК «Укрвидавполіграфія» Василь Продан повідомив, що відповідно до змін чинного законодавства були затверджені нові редакції статутів корпоративних підприємств та на конкурсній основі були обрані незалежні члени наглядових рад.

Керівники корпоративних підприємств поінформували про результати роботи та про проблеми своїх підприємств. Зокрема, вкрай гостро стоїть питання сплати земельного податку, розмір якого на свій розсуд встановлюють місцеві органи влади.

Голова правління ПрАТ «Харківська книжкова фабрика «Глобус» Євген Нестеренко розповів, що підприємство окрім книжкової продукції освоює й інші види друкованої продукції. За останній час фабрикою було придбано поліграфічне обладнання на суму 16,9 млн. грн.

У своєму виступі голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко відзначив позитивну динаміку в роботі більшості підприємств АТ «ДАК «Укрвидавполіграфія»: основні показники стратегічного плану розвитку 2017 року були виконані, проводиться технічне переозброєння підприємств. Він акцентував увагу присутніх на тому, що одним із важливих завдань підприємств, які знаходяться в Додатку №2 до Закону України «Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», є збереження майна. Також Олег Наливайко подякував працівникам акціонерної компанії за організований спільно з Держкомителерадіо збір книжок для бійців ССО ЗСУ, військових шпиталів, переселенців, дитячих будинків, навчальних закладів Луганської, Донецької та інших областей України. Станом на травень 2018 року загальна кількість переданих книг вже перевищує 33 тис. примірників.

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux