Членів експертної ради Держкомтелерадіо нагороджено Почесними грамотами
опубліковано 28 травня 2021 року о 12:11

Описание: C:\Users\User\Desktop\Логотип-Держкомтелерадіо-України.jpg

З нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України та за значний особистий внесок у захист інформаційного простору України членів експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо віднесення її до такої, яка не дозволена до розповсюдження на території України, нагороджено відомчими Почесними грамотами.

2017 року в Держкомтелерадіо створено експертну раду, члени якої безоплатно, на добровільних громадських засадах надають пропозиції з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо віднесення її до такої, яка не дозволена до розповсюдження на території України. За цей час відбулося 66 засідань експертної ради, на яких було розглянуто, проаналізовано 308 назв видань та надано експертні висновки, на підставі яких було видано накази Держкомтелерадіо щодо відмови у наданні дозволів на ввезення цієї видавничої продукції на територію України. Завдяки цьому на територію України не було допущено видавничу продукцію, що містить антиукраїнську пропаганду.

Почесними грамотами Держкомтелерадіо нагороджено Івана Михайловича Андрусяка, головного редактора видавництва «Фонтан казок», письменника, члена Національної спілки України (заступника голови експертної ради); Валерія Германовича Гастинщикова, політолога, фахівця інформаційної сфери; Тараса Васильовича Здоровила, члена Національної спілки журналістів України, кореспондента газети «Україна молода»; Аллу Володимирівну Кобинець, кандидата філологічних наук, доцента Інституту журналістики КНУ ім. Т.Г. Шевченка; Аллу Анатоліївну Ковтун, члена Національної спілки журналістів України; Олега Олександровича Матвієнка, голову громадської організації «Культурний спротив»; Костянтина Володимировича Машовця, координатора громадського руху «Інформаційний спротив»; Павла Володимировича Михеда, доктора філологічних наук, професора, завідувача сектору слов’янських літератури Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України; Сергія Володимировича Шевченка, заслуженого журналіста України, члена правління Київської організації Національної спілки журналістів України.

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux