Кожного року в Укртелерадіопресінституті навчається понад 500 слухачів , - в.о. директора Сергій Абрамов
опубліковано 17 жовтня 2017 року о 12:57

В. о. директора Укртелерадіопресінституту Сергій Абрамов опублікував 13 жовтня на сайті «Детектор медіа» відповідь на блог члена наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ) Вадима Міського з критикою на адресу Укртелерадіопресінституту.

 

«На думку колективу Телерадіопресінституту, - пише Сергій Абрамов, - оцінка автора діяльності нашого інституту є занадто категоричною, безапеляційною, до того ж не підкріпленою фактами. Вирок «негайно закрити як радянський атавізм» свідчить про відсутність у пана Вадима інформації про те, що кожного року в Укртелерадіопресінституті навчається понад 500 слухачів. Наприклад, минулого навчального року ми підвищили кваліфікацію 530-м фахівцям за бюджетні кошти, а також 25-м – на платній основі. А ми працюємо вже 45 років. Хай автор на калькуляторі прикине, скільки професіоналів навчалося в нас упродовж цього часу…»

Дедалі більше уваги в Укртелерадіопресінституті приділяється проведенню короткотермінових семінарів для працівників ЗМІ з актуальних питань суспільно-політичного життя України. Зокрема: реформуванню державних і комунальних засобів масової інформації; використанню інтелектуальної власності у діяльності ЗМІ; боротьбі з корупцією та її запобіганню в мас-медіа; інформуванню населення щодо європейської та євроатлантичної інтеграції нашої держави; протидії комп’ютерній злочинності та заходам з інформаційної безпеки України. На семінарах виступають відомі журналісти, вчені, політологи, політичні та державні діячі. Зокрема, Андрій Куликов, Володимир Земляний, Ірина Бекешкіна, Сергій Каразій, Іван Крулько, Володимир Лановий, Борис Тарасюк та багато інших.

В.о. директора повідомляє, що попри наявність приватних шкіл журналістики комерційні телеканали направляють своїх операторів, режисерів, відеоінженерів, теле- і радіоведучих для підвищення кваліфікації саме в Укртелерадіопресінститут до таких знаних в медійній сфері викладачів, як лауреат Шевченківської премії, співавтор понад 100 фільмів В. А. Кущ; заслужений працівник мистецтв, кадровий працівник Українського телебачення з 1958 до 2013 року Ю. А. Федоров; завідувач кафедри Укртелерадіопресінституту, а також викладач Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого Н. К. Дніпренко тощо.

З повним текстом публікації можна ознайомитись за посиланням

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=137436&cat_id=79615

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux