Щодо участі у ХІІ Міжнародній виставці-ярмарку та науковій конференції "Книга - шлях співробітництва та прогресу"
опубліковано 05 липня 2018 року о 09:44

Туркменська державна видавнича служба та Торгово-промислова палата Туркменістану запрошують вітчизняних видавців, книгорозповсюджувачів, представників поліграфічної галузі, а також виробників поліграфічного обладнання та витратних матеріалів до участі у ХІІ Міжнародній виставці-ярмарку та науковій конференції «Книга – шлях співробітництва та прогресу», які проходитимуть у місті Ашгабат з 2 по 3 жовтня ц.р.

 

Мета і головні завдання заходу полягають у демонстрації успіхів і досягнень національної книговидавничої сфери, пропагуванні літературного спадку туркменського народу, знайомстві з літературними творами народів світу, вивченні іноземного досвіду у видавничій сфері та налагодженні зв’язків між видавцями, книгорозповсюджувачами, постачальниками поліграфічних матеріалів та обладнання.

 

Програмою заходу передбачено проведення презентацій видань різної тематики за участю їхніх авторів, демонстрація різноманітної поліграфічної продукції, електронних книг та ін. В рамках виставки-ярмарку та наукової конференції передбачається обговорення актуальних питань, а також проведення конкурсу для визначення книги та підручника року, кращого науково-популярного та художнього видання, дитячої книги, поліграфічного виконання книги тощо.

 

Організатори заходу готові взяти на себе витрати щодо візової підтримки, перельоту та перебування в Туркменістані чотирьох учасників від України. Учасники повинні бути представниками двох різних компаній (по два від кожної компанії) та, зважаючи на необхідність отримання дозволів і віз, не можуть бути замінені в останню хвилину. Також небажаною є відміна візиту представників компаній, перебування яких оплачується організаторами заходу, адже це призведе до негативної реакції та позбавлення підтримки українських учасників у майбутньому.

 

У разі прийняття позитивного рішення з порушеного питання просимо зацікавлені установи інформувати безпосередньо туркменську сторону до середини липня поточного року.

 

Туркменская государственная издательская служба

744000, Туркменистан, г. Ашгабат, проспект Гарашсызлык, 100, тел.: (00 9912) 38-60-20, 21-17-53, тел./факс: (00 993 12) 21-17-86, 38-62-68, e-mail: kitapsergi6@mail.ru

 

Про свою участь просимо також безпосередньо інформувати Посольство України в Туркменістані за адресою: вулиця Азаді, 49, м. Ашгабат, 744001, Туркменістан, тел.: (00 993 12) 94-29-58, тел./факс: (00 993 12) 92-42-79, e-mail: emb_tm@mfa.gov.ua

 

Положення про проведення виставки-ярмарку та наукової конференції, а також первісна анкета учасника додаються.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux