Держкомтелерадіо підбив підсумки ще двох інформаційних кампаній щодо євроатлантичної та європейської інтеграції України
опубліковано 12 листопада 2019 року о 17:41

Протягом 2019 року Держкомтелерадіо забезпечував виконання планів заходів із реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції та з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції.

Ці плани включали, серед іншого, проведення Всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії про поступ України на шляху до євроатлантичної інтеграції, а саме щодо впровадження глибинних демократичних реформ, використання потенціалу та практичної допомоги держав - членів НАТО, та інформаційної кампанії щодо підвищення поінформованості громадян України про результати впровадження реформ та інституційних перетворень в Україні як складової євроінтеграційного процесу.

Переможцем відкритих торгів на закупівлю послуг щодо організації і проведення цих двох заходів стала компанія ТОВ «МЕДІА ХАБ», яка запропонувала майже вдвічі меншу вартість за свої послуги від стартової ціни. Таким чином бюджет першої кампанії склав 1, 799 млн. грн., а другої - 1,699 млн.грн.

У рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо євроатлантичної інтеграції України ТОВ «МЕДІА ХАБ» протягом липня-жовтня 2019 року виготовило і розповсюдило цикл з 11 телепередач та сюжетів, які транслювалися в ефірі «5-го каналу» та «ICTV», та цикл радіопередач і роликів, які вийшли в ефір національних мережевих радіостанцій: «UA: Українське радіо», «Наше радіо», «Ретро ФМ». Також було виготовлено 4 тематичні відеоролики, адаптовані для ротації на телебаченні та у соціальних мережах. Ротація роликів відбувалася на трьох загальнонаціональних телеканалах - «ICTV», «5й канал», 24-й. Вони також були розміщені з таргетуванням на цільові аудиторії у соцмережах Facebook та Instagram.

Крім того, у рамках кампанії було виготовлено інформаційно-роз’яснювальні друковані матеріали. Буклети тиражем 150 тис. було розповсюджено «із рук в руки» серед мешканців 12 областей України. Загальна кількість контактів аудиторії з інформаційним продуктом, виготовленим і розповсюдженим в рамках кампанії, становить понад 21 млн.

Завданням другої кампанії, яку провело ТОВ «МЕДІА ХАБ», було поінформувати широкі верстви населення про реформи та позитивні зміни в країні, які відбуваються завдяки євроінтеграційному процесу, підвищити обізнаність українців щодо практичних переваг виконання Угоди про асоціацію та реалізації програм міжнародної допомоги.

Висвітлюючи цю тему, протягом липня-жовтня 2019 року було виготовлено і розповсюджено цикл з 11 телепередач та сюжетів, які транслювалися в ефірі «5-го каналу» та «ICTV», цикл радіопередач та роликів, які транслювалися в ефірі національних мережевих радіостанцій «Наше радіо», «Ретро ФМ» «UA:Українське радіо». Також було виготовлено 5 тематичних відеороликів, адаптованих для ротації на телебаченні та у соціальних мережах. Тираж тематичних буклетів, виготовлених у рамках цієї інформаційної кампанії, склав 100 тис. екземплярів і був розповсюджений серед мешканців Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Хмельницької, Харківської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей.

Загальна кількість контактів аудиторії з продуктами, виготовленими і розповсюдженими в рамках кампанії становить понад 31 млн.

Друковані матеріали (буклети), виготовлені в рамках кампаній, можна завантажити за посиланнями

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=153126

 

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=153125

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux