Завдяки підтримці міжнародних партнерів відбувається технічна розбудова Львівської філії НСТУ, - Олег Наливайко
опубліковано 01 травня 2024 року о 14:32

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко здійснив робочу поїздку у Львівську область. Під час відрядження він відвідав тренінг з мобільної журналістики «Посилення стійкості медіа в Україні» для редакторів прифронтових друкованих видань, який відбувся у Львові. Тренінг організував Інститут регіональної преси та інформації та швейцарська фундація «Ірондель» за підтримки НСЖУ і фінансування фонду «Швейцарська солідарність».

Учасники заходу отримали сучасне мультимедійне обладнання та опанували необхідні технічні та творчі навички мобільної журналістики.

«Дуже важливо, що разом із значною та вкрай необхідною поточною фінансовою та технічною підтримкою партнери діляться досвідом сучасної мультимедійності, яка стане при нагоді і зараз, під час війни, та у майбутньому, після Перемоги - у «мирній журналістиці,» - наголосив Олег Наливайко.

На нараді Ради директорів ДАК «Укрвидавполіграфія», яка теж відбулась у Львові за участі Голови Держкомтелерадіо, обговорювались практичні завдання і проблеми акції «Українським дітям – українську книгу», створення можливостей релокації підприємств галузі. Завдяки зусиллям працівників ДАК «Укрвидавполіграфія», видавцям та волонтерам у межах акції «Українським дітям – українську книгу» проходить оновлення бібліотечних фондів українських бібліотек та відкриття українських поличок в бібліотеках та осередках культури європейських міст. За понад два роки було зібрано та доставлено близько 1 мільйон книг.

Під час відрядження Голова Держкомтелерадіо відвідав Львівську філію НСТУ, де оглянув оновлені студійні приміщення та обговорив з членкинею правління Марією Фрей та керівницею Львівської філії Тетяною Колісниченко питання співпраці з міжнародними партнерами, розширення можливостей висвітлення подій з прифронтових регіонів, окремі питання забезпечення безпекових умов роботи.

«Завдяки підтримці міжнародних партнерів відбувається активна технічна розбудова Суспільного мовника, про що свідчить і сучасний стан Львівської філії, - зауважив Олег Наливайко. – Дуже важлива також розбудова Академії суспільного мовлення, яку проводять НСТУ і, зокрема, Львівська філія.»

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux